vrijdag 10 april 2015

Zo lief...

Deze foto's deel ik graag met jullie. Zo ontzettend lief en zacht waren deze laatste dagen...

Het begon met de lente :), de eerste zwaluw was terug op stal en zowaar zat er even een ooievaar op het nest, maar het allermooist... langs de kant van de weg in het weiland, de geboorte van een veulen. Helemaal blij was ik, dat ik dit weer eens mee mocht maken.


En dan al die lieve mensen die deze dagen laten weten dat ze aan me denken en meeleven. Ik ben er helemaal beduusd en ontroerd van.
DANK JULLIE WEL lieve vrienden, lotgenoten, Paardenmaatjes en natuurlijk mijn familie en buren. Het voelt alsof ik vakantie heb en jarig ben tegelijkertijd, jullie maken er een feestje van.
En dan nog kadootjes ook...

Haha, allereerst het bewijs aan mijn lieve familie in Drenthe :) het pakje zit nog dicht hoor! 
Deze foto is van vandaag, mijn Paardenmaatjes zijn getuige, want ze bedachten ook zoiets leuks. Voor de dagen dat ik niet bij Wera ben, kan ik me toch met haar bezig houden... hihi... jawel hoor Wera en ik in 1000 puzzelstukjes.. Hoe kom je erop.. maar zo goed gevonden... want Wera is soms echt een puzzel. Maar voor het geval jullie het nog niet wisten: ik vind puzzelen ontzettend leuk. Komt helemaal goed :)

5 opmerkingen:

 1. henk boevink12-04-2015 09:57

  dank je wel voor deze mooie ervaringen superrrrr!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Rikie,
  Ik hoop dat de operatie en alles er omheen goed is verlopen.
  Heel veel succes met je nieuwe gadget.
  Martin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oeps sorry Dorien, per ongeluk verwijderd, maar bij deze alsnog publiek, dank je wel....Geweldige foto rikie. Dit was nog voor de operatie, intussen is het 'na'.. ALLE LIEFS en beterschap!! Dorien

  BeantwoordenVerwijderen